FELIX mix selecție cu bucăți delicioase mari, în suc 48 x 80 g

FELIX mix selecție cu bucăți delicioase mari, în suc 48 x 80 g

Felix, hrană de pisici adulte - selecție delicioasă de carne.

Mai multe detalii
Pe stoc Pe stoc
Preţ redus!
112,26 Lei 10 %
101,03 Lei cu TVA
- +
Prin cumpărarea acestui produs puteţi colecta 20 puncte de loialitate în valoare de 1,98 Lei. Programul de loialitate Punctele dvs. de loialitate.

Pliculețe Felix pentru pisici adulte, cu carne delicioasă în sos - carne de pui, vită, rață și curcan, sub formă de bucăți sfărâmate.

  • bucăți mari, fine în sos delicios
  • mulțumită peștelui, pliculețele sunt bogate în acizi grași omega 3, care susțin sanătatea inimii

 

Pachetul conține:

3 x 80 g carne de vită

3 x 80 g carne de pui

3 x 80 g carne de rață

3 x 80 g carne de curcan

 

Ingrediente:

Pliculețe din carne de vită: carne și produse de origine animală (18 %, carne de vită 4 %), extract de proteine din plante, pește și produse derivate din pește, minerale, uleiuri și grăsimi, produse de origine vegetală, zaharuri. Bucăți: 54 % carne și produse de origine animală.

Pliculețe din carne de pui: carne și produse de origine animală (18 %, din care 4 % carne de pui), extract de proteine vegetale, pește și produse din pește, minerale, uleiuri și grăsimi, produse de origine vegetală, zaharuri. Bucăți: 54 % carne și produse de origine animală.

Pliculețe din carne de rață: carne și produse de origine animală (18 %, din care 4 % carne de rață), extract de proteine vegetale, pește și produse din pește, minerale, uleiuri și grăsimi, produse de origine vegetală, zaharuri. Bucăți: 54 % carne și produse de origine animală.

Pliculețe din carne de curcan: carne și produse de origine animală (18 %, din care 4 % carne de curcan), extract de proteine vegetale, pește și produse din pește, minerale, uleiuri și grăsimi, produse de origine vegetală, zaharuri. Bucăți: 54 % carne și produse de origine animală.

Acest produs este într-un set, care include:
4x
FELIX mix selecție cu bucăți delicioase mari, în suc 12 x 80 g

Felix, hrană de pisici adulte - selecție delicioasă de carne.