Magazin pentru animale de companie, Animale de companie, Ornamental, Roată de câine, Magazin de echipamente de câine, furnituri de câine.
ABC-ZOO

Coş

Nu sunt produse

  • Nu sunt produse

  • Transport …….
  • Total 0,00 Lei

Categorii

Producători

TASTE OF THE WILD Wetlands Canine 2kg

reduceri

Hrană completă superpremium cu pui prăjit, fără conţinut de cereale, pentru câini adulţi din orice rasă.

Mai multe detalii

Preţ redus!

44,05 Lei cu TVA

48,96 Lei cu TVA

(preţ redus cu 10 %)

Programul de loialitate Prin cumpărarea acestui produs puteţi colecta 8 Câştigă puncte de loialitate 0,78 Lei. Punctele dvs. de loialitate.


TASTE OF THE WILD Wetlands Canine este o hrană completă sub formă de granule pentru câini adulţi din orice rasă. Produsele acestui brand au primit cel mai bun calificativ pentru calitate din partea Dog Food Analysis.

 

  • Carne de raţă, curcan şi prepeliţă ca sursă bogată de proteine – ingrediente selectate din proteine şi grăsimi uşor digerabile ca sursă optimă de energie pentru a menţine câinele dumneavoastră în bună condiţie fizică.
  • Carne uscată de pui – uşor digerabilă, furnizează câinelui aminoacizii esenţiali şi este o sursă naturală de vitamina B3
  • fructele, legumele şi plantele susţin sistemul imunitar al câinelui
  • probioticele şi prebioticele menţin o microfloră intestinală echilibrată şi susţin sănătatea generală a câinelui
  • antioxidanţi de origine naturală, reţeta este îmbogăţită cu minerale sub formă de aminoacizi chelaţi

 

TASTE OF THE WILD - hrană completă Americană FĂRĂ cereale ce respectă câinele ca animal carnivor.

În produsele lor, TASTE OF THE WILD foloseşte carne proaspătă de cea mai bună calitate de bivol, porc mistreţ, raţă, prepeliţă, curcă afumată şi somon de Alaska. Conţinutul ridicat de carne şi absenţa cerealelor sunt foarte benefice pentru sănătatea generală a câinilor. Producătorul acestor produse este conştient de faptul ca sunt animale carnivore câinii şi nu erbivore ca să consume cantităţi mari de grâu sau porumb.

Ingrediente: raţă, praf de carne raţă, praf de carne de pui, cartofi dulci, mazăre, cartofi, grăsime de pui (conservată printr-un mix de tocoferoli), ouă, proteină de cartofi, arome naturale, făină de peşte, carne de prepeliţă prajită, carne de raţă prăjită, curcan afumat, pulpă de roşii, sare, clorură de colină, mix natural de tocoferoli, rădăcini de cicoare uscată, roşii, coacăze, zmeură, extract de Yucca, produs uscat de fermentaţie enterococcus faecium, lactobacillus acidophilus, lactobacillus casei, lactobacillus plantarum, trichoderma longibrachiatum, vitamina E, chelat de fier, chelat de zinc, chelat de cupru,  sulfat de fier, sulfat de zinc, sulfat de cupru, iodură de potasiu, tiamină  (vitamina B1), chelat de mangan, oxid de mangan, acid ascorbic, vitamina A, biotină, niacină, pantotenat de calciu, sulfat de mangan, selenit de sodiu, clorhidrat de piridoxină (vitamina B6), vitamina B12, riboflavină, (vitamina B2), vitamina D, acid folic.

 Indicatori ai calităţii: proteină 32%, grăsime 18%, fibre 3%, umiditate 10%, zinc 150mg/kg, vitamina E 150IU/kg, seleniu 0,4mg/kg, acizi graşi omega-6 2,4%, omega-3 0,3%.

 

X
Ste-ul nostru foloseşte cookie-uri rn
Sunt de acord
Mai multe informaţii